Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Anak Nazri Beli Rumah RM7.2 Juta..Tak Kerja Pun Duit Banyak



Nora Denish tersilap dedah Nedim anak Nazri Aziz beli rumah RM7.2 juta untuk beliau. Bagi menepis kesilapan tersebut Nora Danish mengatakan rumah tersebut dibeli Nedim untuk ibunya.

Dengan kenyataan Nora Denish tersebut SPRM terutamanya sudah boleh menjalankan siasatan sumber wang untuk pembelian rumah tersebut. Namun sehingga sekarang tiada sebarang siasatan oleh mana-mana agensi penguatkuasa. Adakah kerana seperti kata Nazri Aziz "IM POWER" sehingga tiada siasatan dilakukan.

Persoalan siapa Nedim playboy ini sehingga mampu membeli umah semahal ini sedang hidup masih di tanggung oleh Nazri. Jika tidak masa bekerja dengan Nazri. Berapa gaji yang di bayar oleh Nazri sebulan kepada anaknya ini sehingga mampu membeli rumah berharga berjuta.

SPRM POLIS berani la menyiasat.
Anak Nazri Beli Rumah RM7.2 Juta..Tak Kerja Pun Duit Banyak Anak Nazri Beli Rumah RM7.2 Juta..Tak Kerja Pun Duit Banyak Reviewed by suarakami on 13:13 Rating: 5

15 comments:

  1. agaknya gaji RM1juta sebulan?

    ReplyDelete
  2. Tak ada buat report,siapa yang perintahkan?Dasar undang2 demokrasi.Jika orang biasa adalah golongan hamba,boleh ditangkap terus Dan ditudoh.Tak ada bukti yang kukoh,postpone.Kemudian postpone lagi,sehingga mengaku.Sudah lay begitu,kena buat jaminan.

    ReplyDelete
  3. hai nazri....apo kono eh jang....hisap curut sebatang beratus...mungkin cecah beribu...weeee weee.

    ReplyDelete
  4. Pergi jahanam dgn semua pemimpin yg mengkhianati rakyat. Kepada Allah kami berserah utk beri balasan

    ReplyDelete
  5. dia lupa, kita semua ni atas bumi sekejap je..dalam perut bumi mungkin lagi lama kita duduk..sebelum ke padang mahsyar

    jom sama2 hiaskan rumah kita di dalam perut bumi ni cantik2..nak hias dengan apa? dengan amalan la abang2 kakak2 semua

    ReplyDelete
  6. Kecoh Dah …. Satu Dunia Dah Tahu !!
    >>> KLIK HERE !! <<<

    ReplyDelete
  7. Kaya nya dier....apa rahsia nk jd kaya ya....

    ReplyDelete
  8. Bila Umno tumbang,semua akan terbongkar..

    ReplyDelete
  9. Dia masa dlm kandungan ibu sudah mula menabung mah. Banyak rajin. Sama mcm seorang lagi tu.....

    ReplyDelete
  10. Hidup umno...tahniah kepda malayu bodoh,dah tahu umno gunakan kowang..kowang tetap juga undi..bodoh..sengaja umno bg kowang miskin sebab melayu kalau di bg rm50 untuk undi umno..diaowang akan undi.sbb owng miskin je dpt rm50 dh rasa kaya

    ReplyDelete
  11. Tok dia dulu org kaya kat Taiping tu, byk ningge kan rete

    ReplyDelete

suarakami. Powered by Blogger.